Uthyrning av arbetsterapeut & fysioterapeut – FAQ

Vi på Agila får ibland frågor som rör uthyrning av arbetsterapeut och fysioterapeut. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste. Är det fortfarande något du undrar över? Tveka inte! Kontakta oss genom att skicka en intresseanmälan eller ännu bättre – slå oss en signal direkt.

Vad är priserna för uthyrning av fysioterapeut eller arbetsterapeut via Agila?

Priserna för uthyrning av arbetsterapeuter och fysioterapeuter beror mycket på konsultens utbildningsnivå, vilka krav på särskild kompetens det aktuella uppdraget har och var uppdraget befinner sig geografiskt. Kontakta oss direkt så ger vi ett konkret avtalsförslag för att hyra arbetsterapeuter / fysioterapeuter.

Inom vilka verksamhetsområden erbjuder Agila uthyrning av arbetsterapeuter & fysioterapeuter?

Vi har uthyrning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter inom rehab, kommunal hemsjukvård, handikappomsorg, äldreomsorg och primärvårdsrehab. Vi arbetar med både regionala och privata verksamheter. Dessutom är vi verksamma med uthyrning inom habilitering och rehab i slutenvården. Söker du uppdrag som uppdrag arbetsterapeut/fysioterapeut

Hur får vi tillgång till en fysioterapeut eller arbetsterapeut?

Kontakta oss på Agila genom formuläret eller ring oss så får du genast en personlig kontaktperson. Tillsammans diskuterar vi era behov och vilken typ av personalresurser som kan bli aktuella. Därefter går det ganska snabbt att få en kvalificerad fysioterapeut till er verksamhet.

Går det alltid att få tag på en arbetsterapeut eller fysioterapeut?

Agila har som bemanningsföretag för fysioterapeuter och som bemanningsföretag för arbetsterapeuter ett mycket stort antal av fysioterapeuter och arbetsterapeuter till förfogande för er verksamhet. Vi bemannar runt om i hela Sverig.

Är Agila upphandlade?

Ja, Agila är upphandlade och har ramavtal för uthyrning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter i de flesta av Sveriges regioner och kommuner. Vi har också samarbete med de allra flesta privata aktörerna.

Har ni uthyrning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter i hela Sverige?

Ja, Agila kan förse din verksamhet med personal i hela landet – från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.

Hur jobbar ni med kvalitetssäkring gällande uthyrning av arbetsterapeuter / fysioterapeuter?

Varje gång det blir aktuellt med uthyrning av en fysioterapeut eller arbetsterapeut har vi minst två intervjuer med den aktuella kandidaten och så intervjuar vi minst tre relevanta referenser. Dessutom kontrollerar mot Socialstyrelsen och om det finns några anmälningar hos IVO – både initialt och löpande. Slutligen tar vi kopia på godkänd ID-handling och legitimation.

Vilket kvalitetsledningssystem använder ni?

Agila använder ett kvalitetsledningssystem som vi utvecklat själva och som certifierats enligt ISO 9001.

Har ni uppföljning efter varje uthyrning?

Ja, utöver den löpande kontakten innan och under ett uppdrag, genomför vi alltid samtal efter att vi slutfört ett uppdrag. Dels har vi ett samtal med er som uppdragsgivare och dels pratar vi med konsulten / konsulterna som arbetat. Det är ett av de sätt vi använder för att försäkra oss om långsiktigt hållbara relationer med våra uppdragsgivare.

Varför ska vi välja Agila?

Behöver ni hyra en fysioterapeut eller arbetsterapeut under kort eller lång tid kan Agila hjälpa till med kompetent personal. Ni får full flexibilitet och möjlighet att själva välja när ni har behov av kompetensförstärkning. För oss duger inte ”det får duga” utan vi strävar alltid efter att leverera det där lilla extra.

Hur länge har Agila erbjudit uthyrning i Sverige?

Agila grundades redan 2008. Då hette bolaget Vårdassistans. År 2016 bytte vi namn till Agila. Idag bemannar vi med läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, psykologer och terapeuter. Är du intressera av att arbeta som konsult arbetsterapeut så läs gärna mer här.

Varför bytte ni namn?

En av anledningarna till att vi bytte namn från Vårdassistans till Agila var för att göra det lättare att expandera internationellt under ett och samma bolagsnamn. Agila är ett namn som fungerar på alla marknader. Själva namnet är dessutom lätt att uttala och det för tankarna till ord som anpassningsbar, rörlig, följsam och lyhörd – ord som vi gärna förknippas med.

Är Agila miljöcertifierade?

Ja, vi har miljöcertifiering enligt ISO 14001.

Kan ni lämna referenser för uthyrning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter?

Ja visst! Kontakta oss så hjälper vi dig att få kontakt med en branschkollega som har erfarenhet av uthyrning genom oss. Då kan du få förstahandsinformation kring hur hela processen fungerar och hur det är att jobba med Agila.

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.